ISPORUKA PROIZVODA

Isporuka se vrši kurirskom službom opcijom “Danas za sutra”. Rok isporuke je maksimalno 5 radnih dana, na adresi koju ste naveli u porudžbini. Nakon potvrđene porudžbine na Vašu mail adresu će stići automatska poruka sa detaljima kupovine i ukupnim iznosom računa. Molimo Vas da navedete sve napomene u vezi sa isporukom robe, radi lakše dostave.

Cena dostave za sve porudžbine veće od 2.500 rsd je BESPLATNA. 

PLAĆANJE PROIZVODA

Plaćanje se vrši pouzećem, pri isporuci kupljenih artikala. Prilikom preuzimanja pošiljke kurir brze pošte će Vam uz robu ispostaviti račun i iznos za uplatu.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Hyperic d.o.o. se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima, potrebne za dostavu brzom poštom i kurirskom službom. Sve podatke o korisnicima strogo čuvamo i dostupni su samo radnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

TAČNOST PODATAKA

Nastojimo da Vam pružimo što bolji i tačniji opis, kao i sliku proizvoda.

Za sve nejasnoće i pitanja koja se odnose na robu ili porudžbine, možete nam pisati putem kontakt forme na strani Kontakt. 

REKLAMACIJE

Za sve eventualne reklamacije i probleme u vezi sa pošiljkom obratite nam se na mail sa kog ste dobili potvrdu porudžbine ili putem kontakt forme na strani Kontakt . Sve reklamacije se rešavaju u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

Poslovni podaci prodavca:

Hyperic d.o.o.

Bore Stankovića 13a, 11030 Beograd

PIB: 106120854 MB: 20530359