O nama

CRAZY Nutrition

Crazy Nutrition je robna marka firme Hyperic. U našoj Online Prodavnici možete poručiti proizvode robne marke Crazy Nutrition: Whey Proteine, Vegan Proteine, Proteinske kaše, Putere i namaze, Hladno ceđena ulja i drugo…

HYPERIC d.o.o.

Firma Hyperic d.o.o. u Beogradu se bavi proizvodnjom zdrave hrane od 2009. godine. Proizvodna paleta sadrži oko 100 artikala. Takođe, u našim maloprodajama u Beogradu i Užicu možete pronaći preko 2500 proizvoda.

Maloprodaje u Beogradu se nalaze na sledećim lokacijama:

1. Trgovačka 9A, Žarkovo
2. Požeška 116, Banovo Brdo
3. Blagoja Parovića 102g, Banovo Brdo
4. Strugarska 1A, Čukarička Padina

Adrese maloprodaja u Užicu:

1. Dimitrija Tucovića 88
2. Dimitrija Tucovića 61

Brojevi govore sve!

Artikala u maloprodajama
2000 +
Sopstvenih proizvoda
+
Maloprodaja
3 +
5/5

HACCP sertifikovano

Naša firma je standardizovana HACCAP standardom.

Mi brinemo o VAMA!

Naš proizvodni program se može naći u gotovo svim specijalizovanim  prodavnicama i veleprodajama zdrave hrane, kao i u velikom broju  marketa.  U pitanju su već  dobro poznate Avena i Sativa ovsene kaše, Hollestoper ovsene kaše, Avena biljni napici,  puteri i namazi, veliki broj muslija, whey proteini, hladno ceđena ulja, proteinske kaše, veganski proteini i drugi proizvodi.

Nastojimo  da razvijamo  proizvode prepoznatljive po kvalitetu, ukusu, jedinstvenom dizajnu, praktičnoj upotrebi i povoljnoj ceni. Njihovo dugogodišnje prisustvo na tržištu je dokaz Vašeg poverenja.  Upravo to je naša  inspiracija  i najjači motiv da uz Vas rastemo, razvijamo se, stvaramo bolji i još kvalitetniji  program, a samim tim i jedan zdraviji i bolji svet.

Hvala Vam na tome!